Hva kan la seg gjøre?

Hos Pairy Enterprise kan vi integrere en lang rekke av systemene dine med hverandre. Det optimaliserer arbeidsflyten og sparer deg for både tid og penger. Uansett om du bare ønsker å integrere to systemer med hverandre eller har en rekke systemer, kan det la seg gjøre. Vi inngår gjerne i en rådgivende prosess hvor vi gir råd om den optimale dataprosessen mellom forskjellige systemer.

Som utgangspunkt er det ingen begrensning på hvor mange forskjellige integrasjoner vi kan lage, hvor komplekse de kan være eller hvilke data vi skal behandle. Hvis dere har API, kan vi koble til det.

Nedenfor kan du se noen eksempler på integrasjoner vi har laget for kunder tidligere.


Eksempel A

Integrasjon mellom to systemer, for eksempel nettbutikk og ERP-system. Ordre synkroniseres fra nettbutikken til ERP-systemet, og produktdata inklusive lager synkroniseres fra ERP til nettbutikken. Dette sikrer at data i nettbutikken og ERP alltid er up-to-date.


Eksempel B

Integrasjon mellom flere systemer. I dette eksempelet kommuniserer fem systemer med hverandre gjennom Pairy-plattformen. I eksempelet over skulle ERP-data synkroniseres for to nettbutikker. Dataene ble filtrert i integrasjonen slik at de korrekte varenumrene gikk ut til hver nettbutikk. Integrasjonen er bygget så fleksibel at det er enkelt for oss å koble fra og til nye nettbutikker uten at det påvirker resten av integrasjonen.

Lagerdata blir synkronisert fra lagerhotell og fysiske butikker til ERP-systemet, som kommuniserer med nettbutikkene. Derved er korrekt lagerbeholdning alltid synlig i alle salgsvinduer. I tillegg er det bygget et salgsdashboard, som gir en visuell oversikt over dagens salg i de forskjellige salgsvinduene.

Mulighetene er mange – og vi kan integrere det meste av alle systemer dersom de har API-tilgang. Vi gir gjerne råd om flyt og optimalt oppsett.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-16:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Dronning Olgas Vej 41
2000 Frederiksberg