Integrasjon til Dinero Regnskapsprogram

Få en skreddersydd integrasjon mellom Dinero og virksomhetens systemer.

Hos Pairy Enterprise kan vi skreddersy en integrasjon til Dinero slik at den passer akkurat for dine behov. Vi tar utgangspunkt I vår allerede utviklede plattform, som innebærer at dere bare behøver å betale for tilpasningene vi gjør til den. Derved sparer dere hundrevis av utviklingstimer og får en integrasjon som passer perfekt for deres virksomhet.

Dette gir dere mulighet til å spare så mange timer som overhodet mulig i de interne prosessene deres, for integrasjonen bygges opp rundt disse. Vi gir dere også gjerne råd om hvordan man eventuelt kan optimalisere arbeidsflyt m.m.

Vi har inngående kjennskap til Dinero og mulighetene for integrasjon med programmet. Derfor er du sikret sparring og profesjonell rådgivning i prosessen med oss.

Med en skreddersydd integrasjon til Dinero Regnskapsprogram fra Pairy Enterprise får du:

Checkmark

Ekspertise og sparring

Gjennom hele prosessen tilbyr vi vår ekspertise og sparring omkring virksomhetens digitale prosesser.

Checkmark

Prosjektleder og integrasjonsekspert

Dere får tilknyttet en fast prosjektleder og integrasjonsekspert, som kan gi råd omkring deres behov.

Checkmark

Fleksibel plattform

Vi kan skreddersy plattformen til alle virksomhetens behov, også i fremtiden.

Checkmark

Automatiske prosesser

Mulighet for å erstatte manuell inntasting med optimaliserte automatiske prosesser

Checkmark

Tilpasset deres arbeidsflyt

Vi tilpasser integrasjonen slik at den passer for akkurat deres arbeidsflyt

Checkmark

Fremtidssikret integrasjon

Integrasjonen blir fremtidssikret, slik at dere kontinuerlig kan utvide etter behov

Mandag – Torsdag kl. 10:00-16:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Dronning Olgas Vej 41
2000 Frederiksberg


  Sådan er den typiske proces

  01
  Dialog
  Dialog

  Du kontakter oss og beskriver ønsket om integrasjon

  Du kontakter oss om systemene du ønsker skal integreres og de overordnede tankene bak integrasjonen. På bakgrunn av dette utarbeider vi en agenda for et kommende møte, hvor integrasjonsbehovene deres gjennomgås i dybden.

  Etter møtet har vi en klar forståelse av nøyaktig hvordan løsningen deres skal fungere.

  02
  Tilbud
  Tilbud

  På bakgrunn av møtet utarbeider vi et spesifikt tilbud på integrasjonsløsningen. Dette tilbudet vil beskrive prosjektets innhold og fasene prosjektet inneholder.

  Tilbudet beskriver også hvordan integrasjonsløsningen vil bli satt opp. På den måten er alle rundt bordet enige om hvilke data som skal synkroniseres og når. Dermed er dere sikre på at dere får en løsning som er akkurat slik dere har beskrevet den.

  03
  Utvikling & testing
  Utvikling & testing

  Utviklingsarbeidet starter
  Utviklingsarbeidet med integrasjonen starter. Prosjektlederen vår vil holde dere løpende oppdatert om prosessen og svare på eventuelle spørsmål dere måtte ha i den forbindelse.

  De første testene kjøres i lukket miljø
  I løpet av utviklingsperioden vil vi løpende kjøre tester i et lukket miljø. Dette sikrer at vi kan kjøre tester på de ønskede systemene uten at reell data benyttes eller påvirkes. Først når vi har kjørt hundrevis av tester i dette miljøet, begynner vi å planlegge neste fase, i samarbeid med dere.

  De første testene kjøres i samarbeid med dere

  I samarbeid med dere planlegges de første testene med reelle data. Hvis det for eksempel er snakk om en ordreintegrasjon, vil vi i samarbeid med dere velge ut 1-2 ordre som skal overføres. Vi kjører disse gjennom integrasjonen, og dere bekrefter at alt er som det skal være på begge sider av flyten.
  Denne tilnærmingen gjentas til begge parter er klar til at integrasjonen kjøres live.

  04
  Integrasjonen går live
  Integrasjonen går live

  Etter godkjennelse kjøres integrasjonen live
  Med deres godkjennelse går integrasjonen live. Vi setter integrasjonen i produksjon og de ønskede workflows utføres i det avtalte tidsintervallet.

  05
  Automatisk overvåking
  Automatisk overvåking

  Automatisk overvåking av om integrasjonen kjører
  Vi overvåker automatisk om integrasjonen kjører i avtalte intervaller. Dersom den mot forventning skulle gå i stå eller det oppstår andre problemer, vil vi kunne reagere med det samme, slik at dere ikke behøver å kaste bort tid på å oppdage problemet selv og så kontakte oss.

  Vil du vite mer om Pairy Enterprise og hva vår integrasjon er i stand til? Kontakt oss

  Om Dinero Regnskapsprogram

  Dinero er et regnskapsprogram som primært er utviklet for mindre virksomheter. Brukervennligheten og programmets muligheter fører imidlertid til at stadig flere mellomstore virksomheter også benytter programmet. Det er spesielt sistnevnte gruppe som vil kunne dra fordel av en skreddersydd integrasjon hos Pairy.

  Med en skreddersydd integrasjon til Dinero får du mulighet til å optimalisere virksomhetens prosesser og gjøre manuell inntasting overflødig.

  Prisen for skreddersydde integrasjoner fra Dinero Regnskapsprogram til dine øvrige systemer starter typisk fra kr 7 500,- eksklusive moms og op.

  Kontakt oss for å få vite mer om hvor mye din integrasjon ville koste.