INTEGRASJON TIL SAP REGNSKAPSPROGRAM

Skreddersydd og fleksibel integrasjon med mulighet for utvidelse i fremtiden

Med en skreddersydd integrasjon mellom SAP Business One fra Pairy Enterprise er dere sikret en fremtidssikret løsning. Plattformen vår er bygget så fleksibel at den kontinuerlig kan utvides i takt med at behovene deres endrer seg i fremtiden. Integrasjonen er bygget med en sentral i midten, hvor alle data hentes inn og strømlinjeformes før de sendes videre i systemet. Dette sikrer at systemer kan til- og frakobles uten at det påvirker resten av virksomhetens integrasjoner.

Integrasjonen gir mulighet for at data synkroniseres mellom systemene, og kan derved hjelpe der med å bli kvitt manuelle arbeidsoppgaver. Dere kan selv være med på å bestemme når og hvordan data skal synkroniseres. Dersom behovene deres endres i fremtiden, vil vi alltid kunne tilpasse integrasjonen til disse.

Vi har flere tusen timers erfaring med utvikling av integrasjoner, og vil både kunne sparre med dere og gi dere råd om integrasjonen og mulighetene deres.

Med en skreddersydd integrasjon til SAP B1 fra Pairy Enterprise får du:

Checkmark

Ekspertise og sparring

Gjennom hele prosessen tilbyr vi vår ekspertise og sparring om virksomhetens digitale prosesser.

Checkmark

Prosjektleder og integrasjonsekspert

Dere får tilknyttet en fast prosjektleder og integrasjonsekspert, som kan gi råd omkring behovene deres.

Checkmark

Fleksibel plattform

Vi kan skreddersy plattformen etter alle virksomhetens behov, også i fremtiden.

Checkmark

Automatiske prosesser

Mulighet for å erstatte manuell inntasting med optimaliserte automatiske prosesser.

Checkmark

Tilpasset deres arbeidsflyt

Vi tilpasser integrasjonen slik at den passer for akkurat deres arbeidsflyt.

Checkmark

Fremtidssikret integrasjon

Integrasjonen blir fremtidssikret, slik at dere kontinuerlig kan utvide etter behov.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-16:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Dronning Olgas Vej 41
2000 Frederiksberg


  Sådan er den typiske proces

  01
  Dialog
  Dialog

  Du kontakter oss og beskriver ønsket om integrasjon

  Du kontakter oss om systemene du ønsker skal integreres og de overordnede tankene bak integrasjonen. På bakgrunn av dette utarbeider vi en agenda for et kommende møte, hvor integrasjonsbehovene deres gjennomgås i dybden.

  Etter møtet har vi en klar forståelse av nøyaktig hvordan løsningen deres skal fungere.

  02
  Tilbud
  Tilbud

  På bakgrunn av møtet utarbeider vi et spesifikt tilbud på integrasjonsløsningen. Dette tilbudet vil beskrive prosjektets innhold og fasene prosjektet inneholder.

  Tilbudet beskriver også hvordan integrasjonsløsningen vil bli satt opp. På den måten er alle rundt bordet enige om hvilke data som skal synkroniseres og når. Dermed er dere sikre på at dere får en løsning som er akkurat slik dere har beskrevet den.

  03
  Utvikling & testing
  Utvikling & testing

  Utviklingsarbeidet starter
  Utviklingsarbeidet med integrasjonen starter. Prosjektlederen vår vil holde dere løpende oppdatert om prosessen og svare på eventuelle spørsmål dere måtte ha i den forbindelse.

  De første testene kjøres i lukket miljø
  I løpet av utviklingsperioden vil vi løpende kjøre tester i et lukket miljø. Dette sikrer at vi kan kjøre tester på de ønskede systemene uten at reell data benyttes eller påvirkes. Først når vi har kjørt hundrevis av tester i dette miljøet, begynner vi å planlegge neste fase, i samarbeid med dere.

  De første testene kjøres i samarbeid med dere

  I samarbeid med dere planlegges de første testene med reelle data. Hvis det for eksempel er snakk om en ordreintegrasjon, vil vi i samarbeid med dere velge ut 1-2 ordre som skal overføres. Vi kjører disse gjennom integrasjonen, og dere bekrefter at alt er som det skal være på begge sider av flyten.
  Denne tilnærmingen gjentas til begge parter er klar til at integrasjonen kjøres live.

  04
  Integrasjonen går live
  Integrasjonen går live

  Etter godkjennelse kjøres integrasjonen live
  Med deres godkjennelse går integrasjonen live. Vi setter integrasjonen i produksjon og de ønskede workflows utføres i det avtalte tidsintervallet.

  05
  Automatisk overvåking
  Automatisk overvåking

  Automatisk overvåking av om integrasjonen kjører
  Vi overvåker automatisk om integrasjonen kjører i avtalte intervaller. Dersom den mot forventning skulle gå i stå eller det oppstår andre problemer, vil vi kunne reagere med det samme, slik at dere ikke behøver å kaste bort tid på å oppdage problemet selv og så kontakte oss.

  Vil du vite mer om Pairy Enterprise og hva vår integrasjon er i stand til? Kontakt oss

  Om SAP Business One

  SAP Business One gir deg styring av virksomhetens økonomi og organisasjon. Det er en av de tyngste og sterkeste ERP-løsningene på markedet og kan hjelpe deg i stort sett alle virksomhetens grener.

  Med en integrasjon til SAP Business One fra Pairy Enterprise er du sikret en løsning som er fremtidssikret og kan hjelpe med optimalisering av prosesser i mange år fremover. Bli kvitt feilbeheftede og tidkrevende manuelle inntastinger.